Utbildningar inom försäljning

Säljträning för dig som vill nå din fulla potential

Växla upp din och teamets försäljning med våra nyckelfärdiga utbildningar och inspirerande filmer inom grundläggande försäljning, både B2B och B2C.

Frihet att utbilda dig var du vill – när du vill

Jobbar du med försäljning mot konsument (B2C) eller mot företag (B2B)? Jobbar du med tjänster, sällanköpsvaror eller förbrukningsartiklar? Det finns oändligt med varianter, likheter och skillnader. Våra utbildningar utgår från grunderna med fokus på det som alla säljare behöver.

I våra utbildningar får du öva på och förfina dina färdigheter i att ställa frågor för att ta reda på kundens behov, förklara nyttan med din lösning, hantera invändningar och styra mot beslut. Du tränar i en riskfri digital miljö och tar sedan med dig den kunskapen och metoderna in i dina verkliga kundmöten.

Med våra digitala utbildningar har du friheten att utbilda dig när du vill och lära dig de förhållningssätt som i princip är gemensamma inom all försäljning.

För dig som jobbar med sälj

  • Du arbetar som säljare och har behov av att träna på utmanande vardagssituationer som uppstår i rollen.
  • Du arbetar som säljchef och vill utveckla din förmåga i att coacha dina medarbetare.

För dig som är säljcoach

Våra utbildningar ger dig som arbetar som konsult möjlighet till flexibla upplägg. Deltagarna studerar grunderna på distans när det passar dem, och du följer upp avsnitten med exempelvis workshops och branschspecifika tillämpningar.

Kontakta oss

Prata med Christopher Stolpe om hur ni skapar en lärresa för er organisation.