Snabbaste vägen till bättre resultat

Hur kan en lärplattform bidra till att ni når era mål snabbare?

Palms ger er hela bilden – var era medarbetare befinner sig idag, deras styrkor och var de behöver höja sin kompetens. På så sätt kan ni satsa era utbildningsresurser på rätt sak för att nå era mål.

Prova Palms

Aktiva användare per månad

“Genom Palms kan vi mätbart säkerställa att all Woody-personal får regelbunden kompetensutveckling. På så sätt kan vi ge samma professionella bemötande till alla våra kunder.”

Charlotta Fredenberg
Event- och Utbildningschef

“Med Palms kan vi med filmade simuleringar och engagerande produktgenomgångar träna Perstorps medarbetare. Till exempel i ämnen som säkerhet, teknisk expertis och rådgivning.”

Bengt Johansson Ranmo
Director HR, Perstorp Group

Hur vet ni vad ni kan — och inte kan?

Vikten av att utbilda sin personal är de flesta företag överens om. Det innebär i de flesta fall att man skjuter brett – alla får gå samma kurs. Palms låter dig följa varje medarbetares kompetensnivå. Genom att se individens styrkor och svagheter kan du fokusera på att utbilda rätt personer, i rätt ämnen för att få störst effekt.

En illustration som visar på olika typer av kunskap
En graf som visar skillnaden mellan uppmätt kompetens och kompetens efter utbildning

Med rätt kompetensdata tar man bättre beslut

I Palms kan deltagarna göra självutvärderingar följt av kunskapstester. Det visar er data om deltagarnas faktiska kompetenser och kunskapsluckor. Med andra ord en unik mätbarhet där träning skräddarsys efter behov och mål.
Vi använder oss av Bloom-skalan för att mäta kunskapsnivåer.

En kraftfull lärplattform som är lätt att använda

7

Proaktivt system

Palms hjälper till och påminner såväl ledare som medarbetare vad som behövs göras. Till exempel utbildningar, aktiviteter och uppföljningar.

Smartare kompetensutveckling

I dagens lärklimat behöver din organisation utveckla och stödja medarbetarna på ett smartare sätt. På så sätt kan de nå sin fulla potential.

En modern lärportal för alla

Palms är helt webbaserat. Det innebär att alla kunder får ta del av alla nyheter, förbättringar och funktioner i systemet – utan extra kostnad.

Testa utan risk

Få tillgång till alla funktioner och verktyg i Palms i en månad. Du behöver bara lämna ditt namn och din E-post. Vad väntar ni på? Ta nästa steg i er lärresa direkt!

Kom igång redan idag

Testa vår smarta lärportal gratis i 30 dagar. Hör av er så skickar vi er instruktioner för hur ni får tillgång till er alldeles egna lärplattform.