Just nu: Träffa Intermezzon på Personal & Chef-mässan!

Kom förbi monter J:11 och prata ledarskap, digitala utbildningar och blended learning med oss!

Vi visar smakprov ur vårt nya utbildningspaket Chef i praktiken och demonstrerar vårt branschledande LMS – Palms

Passa också på att testa dina kunskaper om chef- och ledarskap i vårt quiz Chefstestet och tävla om en Chef i praktiken-licens!

Vi står i monter J:11 på Personal & Chef-mässan, Kistamässan, både idag och imorgon.

Träffa oss på Personal & Chefsmässan

Den 20 – 21 februari 2019 hittar du oss på Personal & Chef – Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal. Ni träffar oss på plats i monter: J:11, passa samtidigt på att ta del av ett stort seminarieprogram med bland annat Alexander Pärleros, Fredrik Lindström och Anna Serner. Dessutom är det fri entré, anmäl dig här

Personal & Chefsmässan

Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal
Kistamässan, Stockholm 
Stockholm, Sverige
20 - 21/02/2019
Intermezzon hittar du i monter J:11

Ny vd och nytt stort steg för Intermezzon

Till hösten sjösätter Intermezzon en av sina största satsningar hittills, när det stora utbildningspaket Chef i praktiken rullas ut. Den som ska leda det hela är nyblivne vd:n Jörgen Hedström, som under våren tog över efter Intermezzons grundare Tomas Dreifaldt.

Palms 4 - Dags för något nytt

För 4 år sedan fick den första pilotgruppen testa på PALMS 3 för första gången. Sen dess har det hänt mycket, vi har utvecklat nya funktioner och slipat på arbetsflöden, den visuella designen har dock varit densamma. Det ändrar vi på idag.

Mer koll i nya versionen av PALMS

26 mars släpper Intermezzon PALMS 3.9. Den nya versionen innehåller funktionalitet som ger användare ökad kontroll över sina resultat, möjlighet att sluta digitala överenskommelser och stöd för synkning med Office 365.