Intermezzon = Palms

19 Oct | 2023

Ny inriktning och nytt fokus! Efter en period av intensiv analys justerar vi nu vårt erbjudande. Den största förändringen är att Palms – vår smarta lärportal – nu är vår huvudprodukt och vårt fokusområde.

Palms har länge varit en viktig del av vårt helhetskoncept – ett system som gör det möjligt för människor att enkelt samla in, organisera, genomföra och följa upp sina utbildningar. Våra övriga tjänster, såsom skräddarsytt utbildningsinnehåll, e-learning, simuleringar och utbildningskonsulting går nu från att ha varit producerade internt till att endast erbjudas via vårt partnernätverk och underleverantörer. Våra färdiga utbildningsprogram kommer att fortsätta att erbjudas direkt från oss, antingen som ett paket med Palms eller fristående för användning i andra LMS.

Vi kommer att fortsätta att utveckla och erbjuda Palms med samma mål som tidigare: att tillhandahålla det mest användarvänliga systemet och den smartaste lärportalen för små till stora organisationer och företag i Norden och resten av världen. Alla ni som väljer Palms kommer att gå en ljus och spännande framtid till mötes, och vi har många bra och värdefulla saker på gång till er!

Välkommen till vårt nya kontor

Som om inte det vore nog har vi också flyttat in det anrika Thulehuset. Varmt välkommen att besöka oss på Östra Hamngatan 30-34 (så snart vi packat upp och bryggt kaffe). Vi är väldigt glada över att nu finnas på denna historiska och livliga adress, som har mycket att erbjuda för den som är intresserad av kultur, shopping och mat. Och nu när vi är här kan man räkna in smart utbildningsteknik i den mixen!

Stort tack till alla nya och gamla kunder och partners som låter oss på Intermezzon fortsätta utveckla och erbjuda smarta lösningar för lärande.

Mer läsvärt

Möt vår nya vd Daniel Önnerby

Möt vår nya vd Daniel Önnerby

Efter nästan 20 år på Intermezzon så tar Daniel Önnerby över som vd. Han är “pappa” till vår egna lärplattform Palms och den som basat över vår utvecklingsavdelning.

Palms 4.9 – Coacha överallt och när ni vill

Palms 4.9 – Coacha överallt och när ni vill

Ni tycker till, vi lyssnar och förbättrar! Palms 4.9 kommer med en rejält uppdaterad coachningsfunktion. Med en ny layout som är särskilt framtagen för alla er där ute som coachar (och coachas) via mobilen.

Kontakta oss

Vill du veta mer eller göra en beställning? Inga problem, skicka ett meddelande så hör vi av oss direkt!