❮   Referenser

Gemensam träningsplattform för globalt industriföretag

Ett globalt industriföretag med säljare över hela jorden stod inför utmaningen att bli bättre på att förstå och utveckla sina kunders behov. 

De behövde ta fram ett heltäckande träningsprogram för en global säljkår. Dessutom, träna sina säljledare att bättre stötta och coacha sin personal till att både utvecklas som personer men också göra fler lyckade affärer. Träningen skulle rikta sig till säljare på samtliga kontinenter med vitt skilda förutsättningar.

Period

2017 – 2021

Omfattning

17 000 säljare och ledare

Z

Resultat

Ökad motivation och bibehållning av personal

{

Tillsammans med Intermezzon tog vi fram en gemensam metod för försäljning och coaching för alla våra KAM och försäljningschefer oavsett region och marknad. Denna satsning i kombination med ett seriöst och praktiskt utbildningskoncept ger oss en stark grund att bygga på och ökar ytterligare vår konkurrenskraft.

Sales Director
Industrial Sales

Så gjorde vi

Ett ambitiöst träningsprogram som kombinerar moderna och traditionella sätt att lära sig. Klassrumsundervisning och webbinarium utgör en stor del, men för att kunna mäta effekten och skapa ännu större möjligheter blandas varje program med e-lärande och verklighetsbaserade scenarion under tre till fyra månader.

I scenarierna får säljchefer en chans att prova vad de har lärt sig. På samma sätt får KAM:s träna i utmanande försäljningssituationer, vilket gör dem bättre förberedda när de möter sina faktiska kunder i verkligheten.

Kontakta oss

Vill du veta mer eller göra en beställning? Inga problem, skicka ett meddelande så hör vi av oss direkt!