Ny vd och nytt stort steg för Intermezzon

tomas_jorgen.jpg

Till hösten sjösätter Intermezzon en av sina största satsningar hittills, när det stora utbildningspaket Chef i praktiken rullas ut. Den som ska leda det hela är nyblivne vd:n Jörgen Hedström, som under våren tog över efter Intermezzons grundare Tomas Dreifaldt.

- Det känns jätteroligt och spännande. Vi är mitt uppe i ett förändringsarbete där vi kompletterar vårt erbjudande och på så sätt ytterligare stärker vår marknadsledande position inom blended learning, säger Jörgen Hedström.

Jörgen Hedström har mångårig erfarenhet från internationella konsultorganisationer och har under det senaste året jobbat med affärsutveckling på Intermezzon.

- Med Jörgens långa erfarenhet från internationella företag inom sälj- och ledarskap är han som klippt och skuren för att leda Intermezzon i hamn med denna viktiga satsning, säger Per Hedelin, vd för Ledarna och styrelseordförande i Intermezzon.


Tomas Dreifaldt, som var med och grundade Intermezzon 1991 och har varit vd i bolaget sedan 2003, kommer att fortsätta utveckla företagets affärer och partnerrelationer. Han har stora förhoppningar på vad som väntar runt hörnet.

- När jag pratar med våra partners hör jag vilket stort behov det finns av att kunna erbjuda fler digitala utbildningar för att möta kundernas efterfrågan på blended learning. Det är precis det vi erbjuder. Vi ger dem ett färdigt paket att koppla in direkt, som stand alone eller som ett komplement till klassrumsdagar.

- Det här är något jag drömt länge och nu ser vi att marknaden är mogen, säger Tomas Dreifaldt.


Vad är då Chef i praktiken?

Kortfattat ett komplett digitalt kurspaket som vänder sig till alla typer av ledare och chefer. Det täcker allt från hur du håller ett lönesamtal till hur du tar fram effektiva styrmedel för att utveckla din verksamhet. Genom att kombinera teori och praktik får du inte bara kunnandet, du får också träna på HUR det går till. Självklart är resultatet mätbart så att dina framsteg går att följa upp.

Vi ställer helt enkelt frågan - när vill du påbörja ditt förändringsarbete? Idag eller någon gång i framtiden? Är svaret idag - då har vi det du behöver och du kan få tillgång till det direkt. Det gäller både nya och erfarna ledare.
— Jörgen Hedström, vd Intermezzon

Chef i praktiken är det första heltäckande paketet i det större konceptet Plug&Learn där kunder från vitt skilda branscher hittar ett stort utbud inom till exempel säljmetodik och coachning, liksom chef- och ledarskapsutbildningar. Utbildningarna fungerar både som helt digitala stand alone-produkter, eller i kombination med klassrumsundervisning.

- Det här är helt rätt väg att gå för Intermezzon. I Plug&Learn ser vi ett koncept som ligger i tiden, ett brett utbildningsutbud för ledare och chefer som är tillgängligt direkt för partners och kunder, avslutar Per Hedelin, vd för Ledarna och styrelseordförande i Intermezzon.


jorgen_fade.png

Lite om Jörgen Hedström

Ålder: 53 år
Bor: Kullavik
Familj: Fru och fyra barn
Så tillbringar jag en perfekt semesterdag: “Då är jag helst vid havet tillsammans med familjen, eller så är vi på resande fot, gärna i Frankrike”