Välkommen Johanna N!

Johanna Nielsen är ny projektledare på Intermezzon

Johanna Nielsen är ny projektledare på Intermezzon

Vad har du gjort innan du började på Intermezzon?

Jag har jobbat som dansproducent och efter det 7 år på Miljonlotteriet i flera olika roller, bland annat internationell projektledare och E-commerce Manager.

Vad var det som lockade med Intermezzon?

Att jobba med digitalt lärande. Blended learning och en tjänst som jag verkligen tror på. Variationen i arbetsrollen och kunderna. Det kändes direkt att det var ett kreativt företag med både trevliga och kompetenta medarbetare.

Vad ledde dig in på din nuvarande yrkesbana?

Jag visste redan på gymnasiet att jag ville jobba med marknadsföring och projektledning, så jag studerade det på högskolan.

När du förklarar vad du gör, vilken är den vanligaste frågan du får?

Vad innebär min roll som projektledare?

Vem skulle du ta med dig till en öde ö (familj räknas inte)?

Någon som kan jaga åt mig/fixa mat, så jag överlever. Eller en person som fascinerar mig, exempelvis Madonna, så jag får höra allt om hennes livsresa och hur hon lyckats att bli en sådan ikon utifrån att bara ha några dollar i fickan när hon flyttade till NYC. En otroligt stark person med tydliga mål, affärssinne och passion.

Om det skulle göras en film om ditt liv, vem skulle spela rollen som dig?

Sarah Jessica Parker hade ju varit trevligt. Som gammal dansare, som hon är, satte hon stort avtryck på mig i tonåren i den klassiska filmen ”Girl´s just want to have fun”.

Vilken är din drömresa?

Maldiverna har jag alltid drömt om.

Hur skulle du vilja beskriva dig själv med fem ord?

Livsnjutare, positiv, social, aktiv, lättroad.

Vad är du riktigt bra på?

Jag har bra kroppskontroll, så yoga och dans är jag duktig på.

När var du riktigt lycklig senast och varför?

Jag tycker att jag är bra på att njuta av de som jag har i min närhet och av vad jag har i livet, så lyckokänslan är inte svår att uppnå. Jag tänker på ett tillfälle nu när våren är på ingång och jag fick njuta av lunch på altanen, härligt sällskap och solen som värmer mig.

John Agebrand

john.a@intermezzon.com