Framtidens lärportal är här

Med 20 års erfarenhet från att utveckla lärportaler har Intermezzon tillsammans med sina kunder utvecklat PALMS, marknadens enda verktyg för Learning & Performance Management. Det är också den enda lösningen som mäter effekt. Nu kommer nästa generation av portalen.

 

Drivande beställare med bakgrund från SAS, Intel och TeliaSonera utformade tankarna bakom PALMS. De ville helt enkelt kunna mäta effekten av sina utbildningsinvesteringar. Idag tränar över 1 miljon medarbetare och chefer i portalen och potentialen är enorm.
— Ulf Larsson, vVD på Intermezzon
 
 

Enkelt

Med nya PALMS vill Intermezzon förenkla för användarna. Det ska bli ännu lättare att följa sin utvecklingsplan och se hur man ligger till mot uppsatta mål. Man har även satsat på ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt.

De första sifforna visar att våra kunder uppskattar att de har reducerat tiden för kursadministration till hälften.
— Ulf Larsson

Smart

Precis som andra lärportaler på marknaden hjälper PALMS företag att kartlägga kompetensbehov och genomföra utbildningsinsatser. Verktyget har all traditionell funktionalitet, men också flera smarta funktioner såsom mätare för Learning & Performance Management, beteendeanalys och kompetensgap.

Nya funktioner i PALMS

  • Individuella utvecklingsplaner - Anpassade utvecklingsplaner med relevanta aktiviteter utifrån individens roll, förutsättningar och kompetensnivå.
  • Nästa steg© - Intelligent funktionalitet som hela tiden guidar användaren till nästa uppgift.
  • Automatiserade rapporter - Realtidsinformation om hur företag och medarbetare ligger till.

Mer om PALMS

palms.intermezzon.com ligger PALMS nya hemsida. Ljust, modernt och subtilt futuristiskt har varit ledord i produktionen. Sidan är ett led i ett varumärkesarbete som Intermezzon genomför under 2014-15 och startskottet på utrullningen av en ny grafisk profil.