Hej och välkommen IdaMaria

I dryga månaden har vår nya medarbetare IdaMaria Stocks jobbat hos oss. Hon kommer förstärka produktionsavdelningen inom projektledning och manusskrivande. IdaMaria har jobbat med kommunikation i olika former och kommer senast från Skanska där hon arbetade som kommunikationschef.

Det bästa med yrket, menar IdaMaria, är variationen, bredden och djupet. Man får möta olika kunder, sätta sig in varierande ämnen och innehåll, och hitta vinklar och format. Det gör att det aldrig blir tråkigt och man kan ständigt utmana sig själv.

Född och uppvuxen i Göteborg med en avstickare i Stockholm under några år där hon jobbade och studerade. Idag är IdaMaria bosatt i Billdal, en bit utanför Göteborg, tillsammans med familjen. Vankas det semester åker hon gärna till Italien för att njuta av sol, bad och god mat. Står filmkväll på schemat kan det antingen bli en hårdkokt polisserie som The Wire eller Susanne Biers drama Älskar dig för Evigt. Det viktiga är att det är bra skådespeleri, tät dialog och en story som berör.

Nu ser hon fram emot att få sätta tänderna i sitt första Intermezzonprojekt. Och det gör vi också. Varmt välkommen!