Vi söker

B2B-säljare inom blended learning till Göteborg och Stockholm!

 

Resultatdriven tävlingsmänniska som vill göra skillnad – känner du igen dig? Vi är på jakt efter de bästa B2B-säljarna i Stockholm och Göteborg. Är du en av dem?


Vi söker dig som:

  • Är en passionerad säljare och tror på styrkan i behovsanpassad försäljning

  • Är lika intresserad av att skapa resultat hos oss som hos kunden

  • Har erfarenhet av B2B-försäljning

  • Har erfarenhet av att sälja digitala lösningar

Du motiveras av ett högt tempo, högt satta mål och drivs av att nå resultat. Du vill se människor växa och tror på riktigt att de lösningar du säljer förbättrar resultatet även hos dina kunder. Tillsammans sätter vi dina mål, och du får stor frihet att forma ditt arbete så som du vill för att på bästa sätt ta dig dit.

 Är du dessutom intresserad av att på sikt utvecklas som konsult som inte enbart säljer, utan också håller utbildningar och workshops är det ett plus, men inte ett krav.

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Lön och villkor efter överenskommelse. Vi söker en person till Göteborg och en till Stockholm, resor förekommer.

Vi är Intermezzon, ett utbildningsföretag som erbjuder e-learning, klassrumsutbildningar och PALMS, en modern lärportal som ger våra kunder stor möjlighet att följa upp deltagarnas resultat och prestation. Vi arbetar med några av de största varumärkena och fokuserar främst på utbildningar inom ledarskap och sälj där vi erbjuder blended learning, en kombination av digital e-learning och klassrumsutbildning för att nå bästa resultat och mest hållbara förändring.


Är det dig vi söker?

info@intermezzon.com 

Vi träffar kandidater löpande, så en snabb ansökan är till din fördel.