Kvinnlig presentatör

Filmstudio

När ni vill ge en proffsig och personlig touch till era utbildningar

Offert

Förhöj upplevelsen

Få snabbt och enkelt fram filmat material för att förhöja era lärresor, produktutbildningar, er interna kommunikation eller rent av er marknadsföring. 

Få enkelt ut rätt budskap

Med vår långa erfarenhet av att producera utbildningar med filmat material kan ni få proffshjälp så att ni får ut rätt budskap till er publik.

Skräddarsytt för ert projekt

Ni väljer själva vilken nivå vill ni lägga er på – vill ni göra mycket själva eller vill ni ha mycket hjälp? Kontakta oss så syr vi ihop en lösning som passar er!

Filmpaket

Kontakta oss för offert efter era specifika behov

Nivå 1

När ni vill göra det mesta själva

Här får ni tillgång till studion, ljussättning och green screen eller neutral bakgrund. Ni kan även välja till kamera och ljud. Ni står själva för allt innehåll.

_______________

Från 3000 kr

Nivå 2

Enkel filmhjälp

Precis som i nivå 1 får ni tillgång till allt i studion. Ni står för innehållet men vi bistår med en kameraman som skickar obehandlade film- och ljudfiler till er via nedladdningsbar länk.

_______________

Från 6000 kr

Nivå 3

När ni vill få en färdigproducerad film

Vi gör ert manus till färdig film! Utöver kameraman ingår ytterligare en van filmproducent från oss för att få filmdagen att flyta smidigt. Vi bistår med enklare sminkning.
Vi levererar färdigproducerad film med eventuell musiksättning från vårt bibliotek. En korrekturvända ingår vilket innebär att vi kan göra justeringar efter första leveransen.

_______________

Från 13000 kr

Nivå 4

Färdigproducerat +

Som nivå 3 men med möjlighet till fler kameravinklar, enklare textsättning (t.ex. bullets) och bilder. Här får ni också möjlighet att tycka till och be om justeringar i fler vändor.

_______________

Begär offert!

Manushjälp

Vi har utbildade mansuförfattare som kan hjälpa er att formulera ert budskap. Här går vi först igenom era behov och förväntningar och återkommer sedan med offert.
Se även våra Skräddarsydda Utbildningar

Mitt i hjärtat av Göteborg

Med vårt centrala läge är det enkelt att hitta till oss och filma material till ert projekt.

Map showing Intermezzons location

Be om offert

Tillsammans kommer vi fram till en lösning som fungerar för ert projekt!