Skräddarsydda utbildningar

Anpassat utseende och innehåll

Vi skapar utbildningar unika för er organisation så att era medarbetare kan få den kunskap som behövs i just deras yrkesroll. Det innebär att ni får en digital utbildning helt anpassad efter er grafiska profil med frågeställningar som är specifika för er verksamhet och er bransch. Vi har lång erfarenhet av utbildningar på distans så oavsett utmaning så hittar vi ett upplägg som passar.

Intel logo
Netonnet
Perstorp
Bilia

5 steg till att skapa en digital utbildning

1. Projektstart

Teamet från Intermezzon går igenom behov och önskemål med er. Vem utbildningen är till för och målsättningar är viktiga punkter.

  2. Workshop

  När vi har enats om uppdraget och tidsplanen, är det dags för en djupgående analys av uppdraget. Era interna processer ligger som underlag för konceptet och den pedagogiska idé vi presenterar och diskuterar. Nu formuleras förutsättningar, krav, kunskapsnivåer och effekt efter utbildningsinsats.

  3. Produktion

  Nu påbörjas produktionens intensiva fas och utbildningens röda tråd konkretiseras och bearbetas. Här framställs alfa- och betaversioner för er att ta del av.

  Ert skräddarsydda innehåll mixas eventuellt med våra färdiga utbildningsmoduler för att förkorta produktionen av utbildningen.

   4. Pilotstudie

   Nu får utvalda deltagare en länk till utbildningen med instruktioner om hur och när de ska lämna feedback. Resultatet sammanställs och eventuella ändringar görs.

   5. Leverans & projektavslut

   Utbildningen sjösätts och allt ifrån godkännande till support och utvärdering slutförs.

    Du är i trygga händer

    Du kan vara lugn – vi har hållit på med digitaliserad kompetensutveckling i 30 år. Oavsett vilken typ av utbildning du efterfrågar, så arbetar vi efter en inarbetad projektprocess för effektiva resultat.

    Bild på Jenny Falkman

    Hur vill ni börja er lärresa?

    Prata med Jenny Falkman som är specialist inom lärresor och som vet hur utbildning kan skapa lönsamhet för er verksamhet.