E-learning

Engagerande inlärning

Glöm gamla sanningar om digitalt lärande. En e-learning är engagerande.
Den aktiverar deltagaren och låter hen agera istället för att passivt matas med information. En e-learning väcker intresse, informerar, skapar interaktion och lär deltagarna HUR de använder kunskapen i sin vardag.

Vad är e-learning?

Gratis E-learning-guide

Få en kostnadsfri guide med Våra 6 bästa tips och rekommendationer för effektiv e-learning. Lämna ditt namn och e-post för att ta del av guiden och prenumerera på vårt nyhetsbrev som håller dig uppdaterad med det senaste inom digital utbildning.

E-learning med Intermezzon

Mobilt lärande

Den e-learning vi gör är responsiv (anpassad för olika skärmstorlekar, till exempel mobiltelefon, läsplatta osv.). Det innebär att du kan träna när du vill, kan och behöver det. Kunskap finns idag tillgängligt överallt. Vi vet hur den förpackas för att passa dina syften och behov.

Baserat på upplevelser

Vad skapar intresse och engagemang? Hur behåller man intresse och fokus? Vi är intresserade av de drivkrafter som finns för att skapa ett bra lärande och utvecklar ständigt våra pedagogiska grepp. Att stimulera alla sinnen, skapa variation, interaktivitet och använda dramaturgi och spelelement är bara några exempel.

Digitala utbildningar