E-learning

Engagerande inlärning

Glöm gamla sanningar om digitalt lärande. En e-learning är engagerande.
Den aktiverar deltagaren och låter hen agera istället för att passivt matas med information. En e-learning väcker intresse, informerar, skapar interaktion och lär deltagarna HUR de använder kunskapen i sin vardag.

Vad är e-learning?

I de här fem korta filmerna ger vi vår syn på e-learning – hur formatet används bäst, hur ni gör för att nå ut till er målgrupp och hur er e-learning blir en språngbräda på era medarbetares fortsatta lärresa. Du hittar också en guide i pdf-format att ladda ner under filmerna!

Gratis E-learning-guide

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få en kostnadsfri guide med Våra 6 bästa tips och rekommendationer för effektiv e-learning. Vi håller dig uppdaterad med det senaste inom digital utbildning.

E-learning med Intermezzon

Mobilt lärande

Oavsett hur, var och när ni vill nå ert material, så levererar vi den bästa lösningen för er. Anpassat för olika skärmstorlekar, till exempel mobiltelefon, läsplatta med mera. Det innebär att du kan träna när du vill, kan och behöver det. Kunskap finns idag tillgängligt överallt. Vi vet hur den förpackas för att passa dina syften och behov.

Baserat på upplevelser

Vad skapar intresse och engagemang? Hur behåller man intresse och fokus? Vi är intresserade av de drivkrafter som finns för att skapa ett bra lärande och utvecklar ständigt våra pedagogiska grepp. Att stimulera alla sinnen, skapa variation, interaktivitet och använda dramaturgi och spelelement är bara några exempel.