Erfarenhet och kunskap som fungerar - i praktiken

 

Vi skulle kunna lista alla modeller och teorier vi kan och är certifierade i. Vi skulle kunna lista alla företag vi har jobbat med och hjälpt nå resultat. Vi skulle kunna lista alla de utmärkelser vi har fått genom åren.

Men hur hade det hjälpt dig i din vardag?

 

Intermezzon best practice

All vår kunskap och erfarenhet, samlat under ett begrepp. Syftet är att ge dig praktisk hjälp i din vardag så att du kan nå dina mål och utvecklas i din roll.

Vi har jobbat med utbildning inom sälj och ledarskap i över 20 år. Vi har träffat tiotusentals människor i olika positioner och roller inom säljorganisationer på alla typer av företag. Vårt fokus har alltid varit på det som fungerar i praktiken. Att gå igenom en teoretisk modell, utan att koppla den till vardagen och ge en ärlig chans till att träna på att använda den - det är inte bra utbildning enligt oss.

Best practice är all vår kunskap, anpassat för dina behov och det som faktiskt fungerar i din vardag.

Vill du veta mer? Hör av er så hjälper vi er att nå mätbara resultat - i praktiken.

 

säljutbildning-b2b

Säljträning 

Efter att ha tränat över 1.000.000 säljare sedan 1991, har vi sett vad som fungerar och vad som inte gör det. Alla säljteorier och processer har sina poänger. Utmaningen är att implementera dem i din vardag och i dina kundmöten.

Våra Blended Learning-upplägg tar dig igenom de centrala teorierna, modellerna och mallarna. Du får sen träna praktiskt i e-Simulations. I den riskfria simuleringsmiljön kan du träna upp dina färdigheter utan att riskera att tappa försäljning, förlora kunder, eller relationer.

Prova på våra utbildningar


Coachande ledarskap

En av de viktigaste uppgifterna man har som chef är att skapa rätt förutsättningar för individen. Genom professionell strukturerad coachning hjälper du individen att realisera sina och organisationens gemensamma mål.

Vi har sett vad som fungerar och vad som inte gör det. Alla coachningsmodeller och teorier har sina poänger. Utmaningen är att implementera dem i din vardag och i dina kundmöten.

Våra Blended Learning-upplägg tar dig igenom de centrala teorierna, modellerna och mallarna. Du får sen träna praktiskt i e-Simuleringar. I den riskfria simuleringsvärlden kan du öva upp dina färdigheter utan att riskera konflikter, missförstånd eller resultatminskningar. 

coachning-ledarskap