Branschorganisationen IAB Sverige väljer Intermezzons e-learningplattform

2 jun | 2020

Bonnier News först ut att prova det nya digitala konceptet

Intermezzon har under våren inlett ett omfattande samarbete med IAB Sverige som är den ledande branschorganisationen för digital marknadsföring. IAB Sverige tar med hjälp av Intermezzons plattform Palms ett nytt grepp om utbildningsmarknaden. Först ut är Intermezzons mångåriga samarbetspartner Bonnier News. Där kommer över 400 rådgivande säljare utbildas och certifieras inom digital marknadsföring.

Med digitala utbildningar som erbjuder flexibilitet och tillgänglighet, tar IAB Sverige nästa steg i sin framgångssaga. Med fokus på den växande och allt mer komplexa digitala marknadsplatsen för annonsering och marknadsföring, kommer de nu i samarbete med Intermezzon erbjuda kurser som är fria för vem som helst att gå, och det till ett attraktivt pris.


Christopher Stolpe Partner/KAM på Intermezzon

Christopher Stolpe
Partner/KAM på Intermezzon


Charlotte Thur VD - IAB Sverige

Charlotte Thur
VD – IAB Sverige


Anna Granditsky Annons & Strategichef - Bonnier News

Anna Granditsky
Annons & Strategichef – Bonnier News

– Vi ser med stor spänning och stolthet fram emot att stötta och etablera denna nya webbaserade satsning på certifieringar, säger Christopher Stolpe, partner/KAM på Intermezzon. Detta gör vi genom att tillsammans paketera allt gediget studiematerial som interaktiva e-learnings, inklusive deltester och slutprov, i vårt träningsverktyg Palms. Ett viktigt led i att fortsatt lyckas ena, utbilda och påverka de som möter kunden i vardagen. 

 – Utbildningar är en av de viktigaste uppgifterna som IAB Sverige har och jag är otroligt glad över att vi nu kan lansera IAB Sweden Academy på en e-learningplattform i världsklass, säger Charlotte Thur, VD, IAB Sverige. Det öppnar upp för nya möjligheter och i tider som dessa är det ett gediget tillfälle att stärka branschens kompetens genom krisen. 

 – Vi har skapat ett unikt samarbete med IAB där vi får tillgång till de mycket välrenommerade utbildningarna inom digital marknadsföring via vår egna utbildningsplattform Bonnier Palms, säger Anna Granditsky, Annons & Strategichef, Bonnier News. Det är en unik aspekt att kunna utbilda så många människor samtidigt och våra medarbetare kan genomföra utbildningarna på tidpunkter som passar dem. I kontexten av Corona har det visat sig vara helt rätt i tiden. 

Se även: IAB tar nytt grepp om utbildningsmarknaden i Sverige: IAB Sweden Academy


Läs mer


Fortsätt. Utvecklas.

Vi har digitala ledarskaps- och säljutbildningar att leverera omgående.