Förutsättningarna har förändrats – utvecklingsbehoven finns kvar

26 mar | 2020

Både möjligheterna och behoven att fortsätta utvecklas tillsammans, utan att sitta i samma rum, har aldrig varit större. Därför vill vi på Intermezzon fortsätta kunna erbjuda samma utbildningstjänster som vi tillhandahållit världen över i många år.

Vi erbjuder digitala utbildningar inom ledarskap, kundservice och sälj som vi kombinerar med lärarledda webinars, det vill säga klassrumsundervisning på distans. Du får samma höga kvalitet i utbildningen oavsett om du sitter på ett huvudkontor i Stockholm eller ett hemmakontor i Sveg.

Vad innebär det här?

  • Lärarledda webinars vid flera tillfällen under kursens gång – här går vi igenom materialet tillsammans och det finns möjlighet för deltagarna att reflektera, dela erfarenheter och ställa frågor. På så sätt fördjupar vi kunskapen och säkerställer att alla får med sig användbara verktyg från kursen.

  • Digitala teorimoduler och simuleringar – mellan de lärarledda webinaren går kursdeltagarna de digitala kurserna. De består av både teoretiska avsnitt och simulerade möten. Det sistnämnda innebär att deltagaren får pröva sin kunskap i realistiska – men riskfria – situationer. 

Vi vet att det här ger resultat. Våra utbildningar är anpassade för dagens behov, men bygger på erfarenhet sedan 1991.  

Vill du veta mer? Kontakta oss:

info@intermezzon.com
031-40 84 50