Nu slår vi upp dörrarna till Chefakademin

13 sep | 2019


cissi_elwin_ca_1800x1013-768x432.jpg

Förändringarna i omvärlden omkullkastar gamla sanningar och affärsmodeller i en rasande fart. Som chef är det ditt ansvar att hitta nya lösningar. För det krävs ständig “upskilling”. Chefakademin är det självklara valet för dig som söker ledarskapsutbildningar och kompetensutveckling för chefer.

“Upskilling”, “learnability”, “mikrolärande”… I en allt mer snabbföränderlig värld ökar behovet av att ständigt lära nytt. Samtidigt har chefer aldrig varit så pressade som nu. Hur ska det gå ihop?

”Allt fler chefer efterfrågar små tuggor i form av ’mikrolärande’ och interaktiva onlineutbildningar, men samtidigt ser vi ett ökat behov av det fysiska mötet och nätverkande, där halv- eller heldagsseminarier kompletterar flerdagarsinternat och/eller längre ledarskapsprogram. Med Chefakademin täcker vi upp alla chefers behov av lärande”

– Cissi Elwin, vd och chefredaktör på Chef.

Chefakademin är ett unikt samarbete mellan tre aktörer som har lång och väldokumenterad erfarenhet av att utveckla chefer. Mgruppen grundades 1930 och är Sveriges mest erfarna utbildningsföretag inom ledarskap och management. Intermezzon är världsledande inom blended learning och erbjuder interaktiva e-simuleringar som låter dig träna på svåra situationer i en trygg miljö. Chef har i snart 25 år gett ut Nordens största ledarskapsmagasin, och stöttar chefer på många sätt – genom hel- och halvdagsseminarier, webbkurser och digitala tjänster.

Moderna organisationer uppmuntrar chefer och medarbetare att innovera, experimentera och lära nytt på arbetstid. Behovet av kompetensutveckling i arbetslivet är större än någonsin, men det är svårt att hitta rätt i djungeln av utbildningar. Här fyller Chefakademin en viktig funktion.

Torsdag den 3 oktober uppmärksammar vi lanseringen av Chefakademin med ett kostnadsfritt frukostseminarium. Lyssna på trendspaningar om framtidens lärande och få konkreta tips som hjälper dig att jobba smartare. Läs mer och säkra din plats här (begränsat antal platser).