Intermezzon växer – ny grafisk designer!

8 dec | 2016


Katrin Johansson är ny grafisk designer på Intermezzon

Katrin Johansson är ny grafisk designer på Intermezzon

Efter att ha drivit egen grafisk designbyrå i Kungsbacka de senaste sex åren återfinns Katrin Johansson sedan i höstas på Intermezzon. Här spelar hon en viktig roll när Intermezzon ska möta ett växande antal kunder.
I dagarna har Katrin färdigställt utbildningar som ska vidareutveckla kundbemötandet på Resurs Bank. Hon är också inblandad i produktutbildningar för kemiindustriföretaget Perstorp AB och säljutbildningar för SKF.

Vad var det som lockade med Intermezzon?

– Att få arbeta med utbildning, säger Katrin som tidigare också jobbat som utbildningskonsult. Jag gillar utmaningen i att göra designen pedagogisk och lätt att använda för mottagaren. Sen hade jag hört mycket gott om Intermezzon.

För Intermezzons del stämde Katrin mer än väl in på kravbilden när en ny grafisk formgivare skulle tillsättas. Inte minst för hennes erfarenhet av kundrelationer tack vare att hon drivit egen byrå, och att hon även har jobbat som konsult åt stora företag som Stena Line och Västtrafik. Det liksom en positiv och engagerad personlighet gjorde valet enkelt.

Hur har första tiden på Intermezzon varit?

– Jag har fått en gedigen introduktion där jag lärt känna alla delarna inom företaget. Som ny har jag fått bra backning av kompetenta kollegor vilket gjort att jag haft tid att lära mig mitt nya jobb, samtidigt som vi säkerställt kvaliteten i det vi lämnar till kunden.