Erika Donko är ny projektledare med ansvar för SKF

25 nov | 2016

Intermezzon har i över ett års tid arbetat med att ta fram en global sälj- och säljledarutbildning för SKF. När arbetet gick över i en ny fas uppstod behovet av en person som kunde ansvara för den globala utrullningen.


Intermezzon-skf projektledare

Vi behövde en person som kunde administrera, följa upp och organisera utbildningstillfällen över hela världen. En person som både var insatt i kundens verksamhet och som snabbt kunde förstå vår. Vi fick ett tips och behövde inte många dagars betänketid. Erika Donko kommer närmast från AB Volvo och Volvo Group University och har tidigare jobbat som projektledare på SKF. Hon är en person som har en naturlig förmåga att organisera.

Jag är organiserad av min natur och älskar Excel. Så även om det inte alltid har kallats projektledning så har jag alltid planerat, säger hon med ett skratt.

Erika har tidigare erfarenhet från utbildningsverksamhet, fast från andra sidan så att säga.

Tidigare har jag arbetat på mottagarsidan och var nyfiken på att testa hur det är på utvecklingssidan. Jag fastnade för hur Intermezzon jobbar med Blended Learning och resultaten det ger, säger Erika.

Intermezzon är glada att Erika valt oss och att vi får ta del av hennes positiva energi, struktur och tydlighet.