Guld till Intermezzon och Fazer

11 okt | 2015

I hård konkurrens vann Fazer Training Camp av Fazer och Intermezzon klassen ”Bästa e-Learning för vinstdrivande verksamhet” på Swedish Learning Awards 2015, även kallad branschens Oscarsgala.

Det som tilltalade juryn var bland annat den proffsiga paketeringen, det kreativa innehållet och den genomtänkta pedagogiken.

I utbildningen får Fazers brödsäljare en grundläggande genomgång i ämnen som butiksekonomi, varuexponering och shopperanalyser. Deltagaren får med hjälp av bland annat tydliga räkneexempel se hur Fazer kan hjälpa butikerna att få en mer lönsam brödavdelning, vilket naturligtvis även gynnar Fazer.

Fazer har samarbetat med Intermezzon i flera år för att hjälpa sina brödsäljare ta en mer proaktiv roll i företagets utveckling. Tillsammans har man byggt upp utbildningsplattformen Fazer Training Camp. Fazer har kunnat se försäljningsökningar direkt kopplade till kompetensinsatserna.

Utbildningen lanserades under Q2 2014 och har kompletterats med klassrumsutbildningar för säljledare och chefer, för att dessa på bästa sätt ska kunna stötta brödsäljarna i sin uppgift.

 – Vi tackar alla från Intermezzon som har stöttat oss under den här kreativa processen, säger Andreas Sande, Sales and Category development Manager på Fazer Bageri Sverige.