Fazer ingår 2-årsavtal med Intermezzon

20 mar | 2014

Livsmedelskoncernen Fazer satsar stort på att träna sin säljorganisation tillsammans med Intermezzon.

Förutsättningarna för vår dagliga brödkonsumtion ändras i takt med ökat hälsomedvetande, LCHF dieter, större barnfamiljer, krav på varierande smakupplevelser och en enorm konkurrens från övriga brödproducenter.

Under en tvåårsperiod lanserar Fazer nu en omfattande webbaserad och lärarledd Training Camp för alla brödsäljare och operativa chefer inom Fazer Bageri i Sverige. Säljledarskapsutveckling och coachutbildning löper parallellt med den övergripande lanseringen av filmade interaktiva träningsmoduler inom en rad lärområden som sortiment, exponering, säljkommunikation och kundbemötande.

Genom regelbunden praktisk beteendeträning i blocken ”Rätt i Butik” under våren 2014 och ”Att Sälja i Vardagen” under hösten 2014 finslipas brödsäljarnas kunskaper och färdigheter för att stärka och bibehålla marknadsandelar, samt nå ett gemensamt uppsatt resultatmål ihop med Intermezzon.

“Vi på Fazer har duktiga säljare som vi vill utveckla till att ta nästa steg. Vi ser fram emot att se resultatet av denna långsiktiga satsning.”
— Per Ingman, Försäljningsdirektör Fazer Bageri AB